Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2008 11:04 - Lord of the rings, РД-та и една вкусна вечеря ;)
Автор: sisithebest Категория: Забавление   
Прочетен: 2038 Коментари: 2 Гласове:
0



Тази събота и неделя ми бяха изключително отпочиващи дни!
Още от петък като почнах с Рожденните дни ... леле започвам да остарявам...
Два РД-и един след друг и почвам да се изморявам :D
ама не е хубаво така :) Дето казва един мой приятел : "Чичкясах!" или в моя случай - "Леличкясах!!" :DDD 
Поне два дена си седях послушно в къщи и правех неизискващи много усилия неща... като изключим обилната вечеря, която приготвих в събота... абе то трябваше да е вечеря ама се превърна в следобедна закуско-вечеря, защото моето момченце като се върна от един курс изгладнял като вълк и хапнахме още в 4-5 часа ... добре, че бях готова ;)
А иначе беше много вкусно - направих пилешки пържолки на скара (като първо ги овалях в най-различни подправки - под ключовото име "Подправки за Барбекю" ;) ... обикновено сама си избирам подправките, но като видях какво има в тази смес и ми се стори добре... някои от подправките в нея нямаше да мога да ги намеря лесно...), поляти обилно със сос "Рокфор" (страшно вкусен сос - когато е топъл е най-добър, като изстине става твърд като камък и трябва да се разтопява :D) и за гарнитура - салата от домати краставички, лук и за пръв път слагам и соеви кълнове (всъщност стана много добре :) , кълновете след като се напоиха със соса от доматите и станаха много вкусни, макар в началото да имаха вкус на трева...). Всичко това с червено вино и малко хляб. За десерт имаше толумбички, които неизвестно защо, но този път бяха старателно напоени със сос - супер :))))
След вечерята бяхме пак на РД. Стояхме този път до по-рано... нали бяхме изморени от предния РД.
На другия ден моето момченце пак беше на курс сутринта, а аз си останах в къщи.. но този път не ми се готвеше, а и останаха две - три пържолки от предната вечер... (направих повече, че знам ли , може да има повече хора за вечеря...), та тях ще хапнем .. и какво да правя - реших , че ми се гледа фентъзи... ама дълго... нещо, което да седна и близките 2-3 часа да не мърдам. И реших да гледам Lord of the rings. Изтеглих 1 и 2... реших, че до 3 няма да стигна - се пак теглех Extended версията. И почнах да гледам... И както никога съм се смяла на тоя филм... Нещо сбъркано имаше в цялата работа... уж битки... хората се убиват... аз се смея акто побъркана на физиономията на някой орк или друго същество с грозна мутра... разтоварих се, не е лъжа! :)
В крайна сметка към края на втората част вече се чудех как да накарам филма да свършва по-бързо , че да се надигна малко тоя ден... след като свърши - хапнах най-после и реших да подишам малко въздух... но не би... дойдоха приятели и... ами да сме гледали филм... ох... явно ще е филмов маратон... гледахме Брилянтин (Grease)... много го харесвам това филмче... :)))
И така... тази събота и неделя си починах доста... и се олежавах много.... ;)

Ама беше супер яко!!!







Тагове:   вечеря,   lord,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. chocolatte - Е-ее, "Властелина"!
04.11.2008 11:52
Много любимо филмче....
цитирай
2. sisithebest - :)
05.11.2008 17:01
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sisithebest
Категория: Забавление
Прочетен: 1755240
Постинги: 255
Коментари: 2292
Гласове: 7227
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930