Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2008 09:28 - Връзките... или едната страна на монетата - жените!
Автор: sisithebest Категория: Забавление   
Прочетен: 6240 Коментари: 10 Гласове:
0



Жените сме много интересни създания.. не казвам хора, защото ние не сме хора.. ние сме богини :) или поне за повечето от нас може да се намери поне един мъж, който да потвърди това :)

Та ние сме не само очарователни и пленителни (минутка за реклама :p ) ами си имаме и едно нещо, което ни различава от всички останали създания! Не! Не е това, което си мислите! хихихих
Говоря за така наречената женска логика и женско мислене. Няма по-ясно нещо от това. То е най-желязното ни оръжие! Никой освен нас самите не го разбира! :D

Та да се пренесем в света на връзките - или така наречените човешки взаимоотношения.

Има няколко игри, които жените много обичаме да играем... дааа, може да не си го признаваме ама е така :D А да ви кажа, някои даже не съзнават, че това е начин на държане придобит с много труд, усилия и най-вече на еволюция!

Ето и някои от игрите ни:

1. Играта на ултиматумите - опасно!

Това е много важна за нас игра (или по-скоро опасна за вас). Случва се при по-дълга връзка, но не се появява при всяка жена (тези мъже, намерили такава, която не знае как се играе тя са извадили късмет... аз лично не знам как се играе ;) ). Тя може да иска да се ожени за вас и ви заплашва, че ще скъсате или просто отказва да прави секс, докато не спрете цигарите. Може да блъфира, но може и да е сериозна. Всичко зависи от настроението!

2. Играта на трудно достъпната - не винаги работи...

Жената винаги се опитва да се представи като предизвикателство. Някои момичета не биха показали чувствата си, ако за тях съществува емоционален риск. Често жените проучват територията преди да позволят каквото и да е. Особено ако той е очарователен, пленителен и куп други неща, които ДРУГИТЕ също забелязват, а той ИМ показва...

3. Играта на чакането - не само вие губите телефонните ни номера за няколко дена, ние също имаме причина да го правим ;)

Вие сте й се обадили по телефона и сте оставили съобщение да ви потърси. Часове, дори дни могат да минат докато тя се свърже с вас. Не, това не означава, че сте за изхвърляне. Причината е, че жената не иска да изглежда прекалено лесна или прекалено заинтересована. Може да ви харесва, но да не иска да се представи като лепка. Почакайте малко. Ако до една седмица се пак се сети да звънне значи не сте й безразличен и сте й направили някакво впечатление!

4. Играта “трябва да поговорим” - на повечето мъже, тук биха им настръхнали косъмчетата... навсякъде ;)

Тя обикновено започва, когато гледате важно спортно събитие по телевизията, например футболния финал за купата на България (или просто нещо важно за вас). Тук тя отново ви тества. Търси вашето внимание и проверява дали е по-важна за вас от мача. Може би, ако спрете звука за 5 минути и я изслушате, после ще можете спокойно да гледате телевизия. Ако обаче не й обърнете внимание, вероятно ще трябва да слушате мърморенето й през цялото време, или да я гоните по стълбите, за да се върне при вас. Винаги е по-добре да ни отделите тези минутки, за да се почувстваме щастливи, че някой се интересува от нас, от колкото да се нацупим за цялата вечер (и за нас и за вас ще е кофти... ние искаме повече напомняния, че правите нещо за нас... каквото и да е... не стига само да го направите - напомняйте ни, все пак толкова много правите за нас. Не може всичко да помним ;) )

5. Играта “правя се на глупава” - много ефективна, но страшно дразнеща...

Това се случва, когато тя не иска да прави нещо (мързи я/ не й е добре/ знае, че може да го свърши ама що да не пробва да го прехвърли на друг... може и да проработи). Така ще чуете жената да казва: “Не знам как се прави това” или вариацията - "Страх ме е да не объркам нещо". Не ви остава нищо друго освен сами да свършите работата... или да ни се скарате... но караницата никога не е добре - накрая вие пак ще сте виновни... се пак нали знаете чисто женската истина: "Каквото и да правиш - ти си виновен!"... не го взимайте навътре, ние пак си ви обичаме и в повечето пъти го казваме просто така... за да ви дразним ;)

6. Играта на обърнатата психология - ъъъъъ....

Жената казва обратното на това, което иска, за да направите точно това, което иска. Например тя иска вие да направите десертите, но казва, че тя ще ги направи. В последствие се оказва, че тя ви е сърдита, че вие не сте ги приготвил. Доста объркващо, нали? Трябва много да се внимава с тази ни черта. Забелязала съм, че и при мъжете някой път се проявява - Внимание Заразна е! Та, когато искаме нещо от вас ние не искаме да ви притискаме и ако видим, че не искате прибягваме до защитата, тип "Хубо, аз ще се справя и сама!"... ноооо "хубо" никога не е на хубаво. Този вид отговор обикновено значи, че ние сме разочаровани, че не взимате инициатива да изпълните някаква наша молба... последствията са нацупена жена и напълно неразбиращ какво се случва мъж - особено НЕ добра комбинация!

7. Играта на въпросите - голяма наша слабост...

На всеки мъж до болка му е познат сценария “Май-изглеждам прекалено дебела в тези панталони/ рокля/ блуза/ друго, в което сме успели да се намъкнем... . Какво ще кажеш?” В този момент мнението ви е много важно за нея. Тя иска да се увери, че я намирате за прекрасна (по-горе казах... обичаме да ни напомнят постоянно и колкото може по-често колко сме хубави - само едно подмятане от ваша страна може да ни усмихне мигновено и да направи деня ни... а от там и вашия :) ). Та, знаете какво да отговорите, нали? И в никакъв случай не правете дълга пауза преди да й кажете колко е красива. Това може да ви навлече сериозни неприятности. Все пак едно замисляне означава, че се чудите как да ни излъжете... или поне това ни казва женското съзнание... не ни се сърдете.. просто прекалено много се замисляме.. не можем да се отървем от този недостатък...

8. Играта на мълчанието - не искаме повече да си говорим с вас, защото очевидно няма да разберете за какво става дума...

Тя мълчи, защото ви е обидена за нещо, а вие си нямате ама абсолютно никаква представа какво се случва или какво е станало изобщо. Не пиатайте непрекъснато в какво сте сгрешили. Така ще я ядосате още повече, защото явно провинението ви не е достатъчно важно за вас и вие сте го забравили, но е било достатъчно осезаемо за нея. По-добре се опитайте да се сетите с какво сте сбъркали и й се извинете. Ако все пак след щателен подбор на случилото се не се сещате - излъжете ни! Просто кажете че съжалявате и, че ще се опитате да не се повтаря... след това приложете точката с обясняването колко сме красиви/ прекрасни / т.н. и няма да ви се наложи да се занимавате повече с глупости ;) поне за днес...

9. Играта с четене на мисълта - важно!!!

Тя обикновенно се играе заедно с игра номер 6. Тя иска да четете мислите й, защото смята, че ако ви интересува, то наистина бихте искали да разберете какво се случва в главата й. Ако не сте добър в тази игра, много скоро жената може да ви заяви, че не сте заинтересуван достатъчно от нея и трябва "да си поговорите"... нали се сещате за игра номер 4 ;)



Има и много други игри, които повечето жени играят пред мъжете... да си призная някои и аз прилагам, но за щастие от безобидните, а и се усещам сравнително бързо ;) се пак идеята не е да се заяждаме с половинките, а да ги oбичаме безрезервно :))))



Тагове:   монетата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. rpatel - Честно да си призная аз не съм поч...
27.11.2008 09:47
Честно да си призная аз не съм почитателка на тези игри. Незнам, може би не съм се научила да ги играя правилно. Но винаги залагам на честността, пък каквото ще да става. А, ако по някаква причина не намирам сили да кажа истината, тогава предпочитам да мълча и да не казвам нищо, вместо да лъжа, защото и това не ми се отдава много.
цитирай
2. miaa - А аз бих добавила, че всяка жена е ...
27.11.2008 10:02
А аз бих добавила , че всяка жена е много индивидуална и не се вмества в тези ИГРИ. Още повече, че мъжете усещат, ако представителка на нежния пол е преднамерена към тях. Жените сме по- умни и независими.
цитирай
3. sisithebest - и двете сте прави
27.11.2008 10:42
и все пак съществуват и такива бройки, които редовно играят... най-интересното е , че има мъже ,при които се получава.... ?!
цитирай
4. анонимен - Брей
27.11.2008 15:34
Аз съм бил голям късметлия! От всичките игри изброени по горе, само игра номер 3 ми е била предлагана. А пък аз винаги съм бил победител в игра номер 8 :)
цитирай
5. sisithebest - хаха
27.11.2008 15:35
милото :)
цитирай
6. анонимен - нямам думи
16.12.2008 13:23
от всичко изписано,извода ми е,че трябва да започнеш работа в някое женско списание,справяш се страхотно/пък и пари ще изкараш/ в описването на женски модели за поведение.Какво следва?Любимото ми-- 10 начина да го отведете на 7мото небе?10 начина да сте мръсница в леглото?10 начина да го разкарате?10 начина....ох...защо ли подобни статийки ме дразнят?АА,сетих се,сигурно защото не съм на 15 г.
цитирай
7. sisithebest - не винаги написаното отразява моето мислене
16.12.2008 14:27
не е съвпадение, че помествам постинга в забавление, целта е да се посмеем, а не да изказваме житейски истини и догми...
а и това си е забавление за всяка възраст... а ако те дразнят не ги чети ;)
цитирай
8. анонимен - Отегчен
23.06.2009 10:25
Браво, четейки тези дълбоки психологически изследвания почвам да се страхувам да си контактувам с жени - просто те ни оплитет в мрежите си и край.... По-добре да се предадем и да си станем роби на строгите господарки и толкоз!!
цитирай
9. sisithebest - хехехе :)
23.06.2009 10:49
е, не е нужно да се предавате без бой :) все пак така играта ще е по-забавна :)
цитирай
10. анонимен - Да, не всички ги прилагат всичките,...
23.09.2009 20:51
Но много от тях съм ги виждал, какво говоря - са ми ги прилагали! Съгласен съм, че не всичките са валидни за ВСЯКА една жена, но ей Богу, доста от тях са част от еволюцията им... от "независимостта" да искат винаги да им се обяснява колко са номер "единствени" ;О) То тогава и аз се класирам за жена, нищо, че не съм и много съжалявам, че не съм се отдавал на доста от игрите, макар много да ми се е искало... ми щяхме да сме равностойни поне в тази "игра".
sissiethebest, благодаря, облече в думи отхвърляни през годините истини! И ми показа, че макар да обичам жена си въобще не е нужно да я оставям като единствен инициатор на тези игри - може пък да успея и аз да се облажа! :О)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sisithebest
Категория: Забавление
Прочетен: 1748814
Постинги: 255
Коментари: 2292
Гласове: 7227
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031