Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 11:13 - Време за мен
Автор: sisithebest Категория: Забавление   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Моето време си е моето време! Никой няма право да ми се меши, когато е моето време!

Мисля, че се изяснихме :)

Всеки си има време за себе си. Да се поглези или да прави нещо, което му доставя удоволствие.

image

Аз например имам всяка седмица по някой друг час за себе си. Не бързам за никъде. Не мисля за всичките ангажименти, които имам.
Изпразвам главата си от всичкия досаден стрес и се разтапям сладко в едно блаженно спокойствие.

Даааа, времето за нас самите е не само полезно, но и много позитивно заредено. Правите точно това, което искате, ни повече, ни по-малко.

Дали това е да се излежавате цял ден или да ходите по магазините или да се отдадете на някакви спа процедури... или просто да се накиснете час във ваната, заобиколени от уханни свещи и чаша вино... да четете любима книга... да отидете в планината и да се радвате като малко дете на слънцето, да се въртите в кръг докато не се замаяте и не се проснете в тревата... или просто да се погушкате с половинката...

Всичко това са моменти, в които всичко е спокойно. Няма никой, който да стои на главата ви. Не бързате за нищо и никой. Имате шанса да изпитате неимоверното щастие и отмора от напрежението.

Всичко, което трябва да правите е просто да се отпуснете. Стига стягане. Стига нервност. Стига с цялата натовареност. Няма нищо, което да ви тревожи, поне не и в следващите няклко часа. Отдавате се на тотален релакс.

И повярвайте ми след това ще се чувствате като преродени. Ще се заредите с много положителни емоции и енергия. Това ще ви държи в едно леко приповдигнато настроение. Няма да имате търпение да дойде другата седмица, когато отново ще разпуснете. Време само за вас. За вашите нужди.

Няма приятели и роднини, няма шефове и срокове, няма претъпкани автобуси, няма шум, няма никакъв стрес и напрежение. Абсолютно и тотално разтапяне в едно невероятно и неупусуемо блаженство.

За мен тази събота ще е осъществяване на един подарък от рожденният ми ден - масаж на стъпалата и лицето. Един час ще се отпусна и няма да мисля за нищо друго, освен за размазването ми :)))) А на другия ден ще отида за риба с половинката ;)

Дааааааа, времето отделено само за нас ни е най-скъпоценно.
А и да не забравя, едно от условията е по това време да не си включен в никой месинджър или телефона ти да има възможност да звъни на пожар. Нищо не трябва да те разсейва от твоето си време, защото... ами то си е твое :))





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisithebest
Категория: Забавление
Прочетен: 1753297
Постинги: 255
Коментари: 2292
Гласове: 7227
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930